Inloggen

Keuzedelen nhf

In het Regionaal Netwerk mbo-hbo Noord-Holland | Flevoland zijn docenten uit mbo en hbo samen druk bezig met het ontwikkelen en implementeren van een keuzedeel Voorbereiding hbo voor hun sector. Het Bestuurlijk overleg van het netwerk heeft ervoor gekozen om aan dit keuzedeel per sector invulling te geven.

Elke sectorgroep gebruikt hiervoor als uitgangspunt de Handreiking doorstroommodule mbo-hbo. Deze is gebaseerd is op de werkprocessen uit het keuzedeel. Intussen zijn er pilots gestart met het keuzedeel Voorbereiding hbo bij Sport en Bewegen, Zorg en Welzijn, Economie/Handel & Recht, ICT, Toerisme en Media.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de coördinator van het regionale keuzedeel voorbereiding hbo, Saskia Lammertsma via s.lammertsma@hva.nl

De sectoroverstijgende informatie keuzedeel nhf is toegankelijk voor de deelnemers aan de sectorgroepen van het regionaal netwerk:
  • Als u bent ingelogd volgt u dan de directe link naar het keuzedeel nhf
  • Bent u nog niet ingelogd in uw sectorgroep? Logt u dan in rechtsboven en volg de link naar het keuzedeel nhf in het submenu

 

MENU