Inloggen

1/9/18 Nieuwe coördinator Keuzedeel hbo

De coördinator stelt zichzelf voor:

Mijn naam is Wijnand Kieft. Vanaf dit schooljaar neem ik het coördinatorschap Keuzedeel hbo over van Ilona Bonnema.
Ik doe al enige jaren mee in de sectorgroep Economie en Handel en ook binnen de sector Zorg en Welzijn heb ik meegedraaid, evenals in het pabo-traject. Dit alles onder de vlag van ROC TOP. Nu is ROC TOP in Almere overgenomen door ROC van Flevoland en ben ik werkzaam bij MBO College Poort in Almere Poort.

Binnen de sector Economie en Handel heb ik leiding mogen geven aan collega’s van mbo en hbo om het keuzedeel uit te werken voor de opleidingen binnen deze sector. Dat draait nu enkele jaren en wordt steeds beter. Daarbij hebben we als motto:

“Als je samen gaat werken voor de leerling kom je er altijd uit.”

Mijn droom is dat op termijn alle mbo-studenten die dat willen een goed keuzedeel kunnen doen en dat de zes roc’s en drie hbo-instellingen gezamenlijk per sector dit kunnen bieden.

MENU